Kvalitet og miljø

For Accon er kvalitetssikring og miljøvern svært viktig. Vårt mål er å skape lønnsomhet og økonomisk vekst på en ansvarlig måte der vi tar hensyn til både kunder og miljøet. Derfor tilbyr vi muligheten for å velge miljøvennlige og bærekraftige løsninger.

Vi arbeider kontinuerlig med å fylle de økende kravene til dokumentasjon og sertifiseringer av emballasjeløsninger. Dette innebærer et nært samarbeid med våre kunder for å sikre at deres materialer håndteres med korrekt og sertifisert emballasje. Vi kontrollerer og reviderer våre samarbeidspartnere og partnere regelmessig, samt insisterer på en dokumentert miljøpolitikk.

Som en av de ledende leverandørene av bulk emballasje til legemiddel- og næringsmiddelindustri i Norden, sikrer vi at produksjonen foregår under kravsertifiserte hygieniske forhold med avansert utstyr. Vertikalt integrerte og komplette, atskilte produksjonsområder garanterer hygiene i alle produksjonsprosesser der det er nødvendig.

Health and safety!

Helse og sikkerhet

Sikkerheten til Accons ansatte er overordnet alle andre hensyn. Accon arbeider for å gi et trygt og produktivt arbeidsmiljø for våre ansatte.

Les mer
Accon we can handle it_Environment

Miljø

Accon arbeider konstruktivt med miljøledelse. Vi stiller store krav til våre partnere og produksjonsnett.

Les mer
We can handle it

Kvalitetspolitikk og sertifiseringer

Hos Accon tar vi de nødvendige forholdsregler for å sikre at våre produkter oppfyller obligatoriske industri- og lovkrav. Accon har blitt tildelt ISO 14001 og ISO 9001-sertifikatene.

Les mer