Accon

Accon Group er den ledende leverandøren av bulkemballasje til industri i Norden. Med over 30 års erfaring, har Accons hovedfokus alltid vært på å være en pålitelig forretningspartner som tilbyr intelligente emballasje- og materialhåndterings løsninger.

Vi tilbyr tjenester, løsninger, og produkter for et bredt spekter av industrier, som næringsmiddelindustrien, landbruksindustrien, legemiddelindustrien, miljø- og gjenbruksindustrien, samt for transport og logistikk. Accon tilbyr sine kunder innovative og bærekraftige løsninger.

Vårt slagord “We can handle it” referer til kjernen i Accons verdigrunnlag: å kunne tilby kvalitetssikrede og bærekraftige løsninger og ved å vektlegge langsiktige kundeforhold. Vi tror på at ved å kombinere økonomisk vekst med fokus på miljø og samfunn, kan vi oppnå en bærekraftig måte å føre forretninger på.

Accons servicekonsept er basert på kunderådgiving gjennom alle ledd; før, under og etter gjennomføringen av et prosjekt. Gjennom nøye utført arbeid sikrer våre erfarne prosjektledere at din bedrift får den optimale løsningen. 

Vårt hovedfokus ligger på Norden, vi har kontorer i alle nordiske land og produksjons-fasiliteter i Finland og Estland. Accons globale fotavtrykk gjør at vi kan følge våre kunder enten direkte eller via partnere til hvor enn de utretter sine forretninger. I dag er Accon et vellykket internasjonalt firma som kan tilby ledende emballasjeløsninger for nesten enhver organisasjon og industri.

Accon AS er en del av Accon Group og holder til i  Wirgenesvei 17 på Barkåker næringspark, ca. 2 km fra Tønsberg sentrum og
ca. 1 time fra Oslo med bil. Her finner du både administrasjon og lager.

 

Vi gjør oppmerksom på at Accon eier bruksretten til alt material og bilder/videoer som presenteres på hjemmesiden og i våre andre materialer. Vær vennlig og kontakt oss om du ønsker å benytte noe av dette.

Telefon:  +47 333 59300

We can handle it

Kjøpsvilkår

Accon ønsker å sikre kundenes tilfredshet og våre kjøpsvilkår følger forbrukerkjøpsloven.

Les mer
We can handle it

Kvalitet og miljø

For Accon er kvalitetssikring og miljøvern svært viktig. Vi arbeider kontinuerlig med å fylle de økende kravene til dokumentasjon og sertifiseringer av emballasjeløsninger.

Les mer
We can handle it

Sponsorvirksomhet

Accon ønsker å gi noe tilbake til nærmiljøet. Derfor ønsker vi i Accon å støtte sport/fritidsaktiviteter og humanitære formål.

Les mer
Accon Customer support

GDPR

Vårt mål er å verne om dine personlige opplysninger ved å håndtere dem med respekt og profesjonalitet. Vi ønsker å være åpne i måten vi behandler dine personlige opplysninger på.

Les mer