Om oss

Accon AS har mer enn 25 års erfaring i bransjen og har kontorer i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Estland.

Med lang erfaring innen materialhåndtering i industrien, har vi høy kompetanse og leverer vi alt fra enkle til svært avanserte produkt- og emballasjeløsninger.

I utviklingsprosjektene legger vi vekt på et godt samarbeid med våre kunder. Nøyaktig gjennomgang av prosessen og hvordan materialene håndteres og lastes, gjør at vi finner frem til riktige løsninger.

Accon leverer:

  • Kvalitet
  • Erfaring
  • Kunnskap
  • Rask levering
  • Fleksibel organisasjon
  • Bredt produktsortiment
  • Kundetilpassede pakkeløsninger

 

STORSEKKER

Storsekk er et av Accons hovedprodukter. Sekkene kan leveres i standardvarianter, men ofte er de skreddersydd i samarbeid med våre kunder. 

Vi leverer til ulike bransjer som f. eks.  næring- og legemiddelindustrien, kjemisk industri, gruvedrift og mineralindustrien. Sekkene utvikles for bruk til lasting og lagring av svært varierende materialer, f. eks. produkter som dyrefôr, melkepulver, krydder, oppbevaring og lagring av resirkulerte produkter, støv, stein, grus, granulater, flytende produkter m.m.  Accon Gruppen tilvirker storsekker på egen fabrikk i Finland samt på nøye utvalgte fabrikker i Europa og i Asia. 

Accon leverer også avfallsbeholdere, plastkar- og containere, plastpaller og IBC containere.

Kvalitet og miljø

Accon Gruppens policy er "kunden i fokus". 

Vi tilbyr miljøvennlige emballasjeløsninger, og streber etter å gi våre kunder en høy servicegrad.

Våre produserende samarbeidspartnere er spesielt utvalgte, og vi følger kontinuerlig opp at våre krav etterleves. Accons samarbeidspartnere har en dokumentert miljøpolicy og vi bruker kun transportører som er sertifiserte i henhold til ISO9001/  ISO 14001. Accon gruppen har utvalgte personer i organisationen som er ansvarlig for å bedømme og dokumentere at kravene etterleves.

Vi kan også fremlegge standard sertifikater som BRC og EK sertifikat på våre produkter.

 

Accon mottok i januar 2018 godkjenning og sertifikat ISO 9001:2015

application/pdf Accon ISO 9001 : 2015 (101,06 kB)

Accons kvalitetsstyringssystem har blitt tildelt ISO 9001: 2015-sertifikat for design, utvikling, markedsføring, produksjon og handel med storsekker, plast- og papirsekker, og ulike typer plastprodukter. Sertifikatet dekker alle Accon-avdelinger i Norge, Finland, Sverige og Danmark. Accon ble revidert av DQS og sertifikatet ble utstedt 19.1.2018. Formålet med Accon Paraply sertifikatet var å effektivisere våre arbeidsformer og integrere kvalitetsstyringssystem i våre daglige aktiviteter. Med sertifikatet ønsker vi å kommunisere til våre kunder at vi vurderer kvaliteten på våre operasjoner og produkter til å være av største betydning. Sertifikatet er også et løfte om at vi vil fortsette å utvikle vår virksomhet for å bli enda bedre forretningspartner.

ISO9001:2015, er godkjent av DQS og viser at Accon er sertifisert etter standarden for god kvalitetsstyring.  https://dqsus.com/

11 Februar 2016 var det utdeling av Miljøfyrtårndiplom v/ordfører Petter Berg i Tønsberg kommune.

DIPLOMA MILJØFYRTÅRN 11 February 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra venstre Ordfører Petter Berg, Miljøfytårnansvarlig i kommunen Kjell Thu, Ellen C. Bouwer og Bjørn Brundtland fra Accon AS.

Ordføreren legger stor vekt på konkrete miljøforbedrende aktiviteter og tiltak og mener at denne sertifiseringen er en satsing på å forbedre miljøet lokalt, nasjonalt og også fører til økonomiske besparelser for hvert enkelt firma. 

For å nå målene som kreves, og å tilby våre kunder service, kvalitet og miljøbevissthet, har vi prosedyrer som vi følger i vårt arbeid.

Vi har en egen database hvorfra vi utvikler spesifikasjoner for våre produkter. 

Pusselbitar

Alle varer vil bli kontrollert ved levering og forsendelse fra vårt lager på Vear.

Internt har vi dokumenterte prosedyrer, da Accon AS er en sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

 

Accons samarbeidspartnere er ISO sertifisert i henhold til ISO 9000-standarden. Alle våre produserende partnere er nøye utvalgt, og vi følger og påvirker utviklingen i disse selskapene.

De fleste av våre partnere har en dokumentert miljøpolitikk. Accon Group har representanter i egen organisasjon, som å foretar vurderinger og registrerer denne dokumentasjonen.

Sponsing

Accon ønsker å gi noe tilbake til nærmiljøet. Vi har i flere år sponset en sportsklubb i Tønsberg, men også Kirkens bymisjon som hjelper mennesker som opplever store mangler i livet.

Kirkens bymisjon

Kirkens bymisjon logo

 

 

 

 

 

 

Tønsberg Vikings

Hockey-Vikings_medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tønsberg Vikings satser på lokale krefter og ser styrken i å bygge opp lagene fra bunnen av.

Det legges ned mye frivillig arbeid i foreningen, og Accon ønsker å være en bidragsyter for at Vikingene skal lykkes i å nå sine mål.