Om Accon

 

Accon Group er den ledende leverandøren av bulkemballasje til industri i Norden. Med over 30 års erfaring, har Accons hovedfokus alltid vært på å være en pålitelig forretningspartner som tilbyr intelligente emballasje- og materialhåndterings løsninger.

Vi tilbyr tjenester, løsninger, og produkter for et bredt spekter av industrier, som næringsmiddelindustrien, landbruksindustrien, legemiddelindustrien, miljø- og gjenbruksindustrien, samt for transport og logistikk. Accon tilbyr sine kunder innovative og bærekraftige løsninger.

Vårt slagord “We can handle it” referer til kjernen i Accons verdigrunnlag: å kunne tilby kvalitetssikrede og bærekraftige løsninger og ved å vektlegge langsiktige kundeforhold. Vi tror på at ved å kombinere økonomisk vekst med fokus på miljø og samfunn, kan vi oppnå en bærekraftig måte å føre forretninger på.

Accons servicekonsept er basert på kunderådgiving gjennom alle ledd; før, under og etter gjennomføringen av et prosjekt. Gjennom nøye utført arbeid sikrer våre erfarne prosjektledere at din bedrift får den optimale løsningen. 

Vårt hovedfokus ligger på Norden, vi har kontorer i alle nordiske land og produksjons-fasiliteter i Finland og Estland. Accons globale fotavtrykk gjør at vi kan følge våre kunder enten direkte eller via partnere til hvor enn de utretter sine forretninger. I dag er Accon et vellykket internasjonalt firma som kan tilby ledende emballasjeløsninger for nesten enhver organisasjon og industri.

Accon AS er en del av Accon Group og holder til i  Wirgenesvei 17 på Barkåker næringspark, ca. 2 km fra Tønsberg sentrum og
ca. 1 time fra Oslo med bil. Her finner du både administrasjon og lager.

 

We can handle it!

 

Vi gjør oppmerksom på at Accon eier bruksretten til alle bilder som presenteres på hjemmesiden og i våre materialer. Vær vennlig å kontakt oss om du ønsker å benytte våre bilder.

Telefon:  +47 333 59300

Kvalitet og miljø

Kvalitet og miljø For Accon er kvalitetssikring og miljøvern svært viktig. Vårt mål er å skape lønnsomhet og økonomisk vekst på en ansvarlig måte der vi...

Les mer

Sponsorvirksomhet

Accon ønsker å gi noe tilbake til nærmiljøet. Derfor ønsker vi i Accon å støtte sport/fritidsaktiviteter og humanitære formål.

Les mer

GDPR

Vårt mål er å verne om dine personlige opplysninger ved å håndtere dem med respekt og profesjonalitet. Vi ønsker å være åpne i måten vi behandler dine personlige opplysninger på.

Les mer