Om oss

Accon AS er totalleverandør av produkt- og emballasjeløsninger for materialhåndtering innen industri- og avfallsbransjen.
Vår kompetanse er bygget på over 30 års erfaring innen material- og råvarehåndtering til et vidt spekter av ulike bransjer i næringslivet. Accons miljøprofil og etiske retningslinjer krever bevisste valg av råvarer, produksjon og transport. Accon AS er en del av det nordiske konsernet Accon Group som har kontorer og lager i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Estland, samt egne kvalitetskontrollører og representanter i en rekke andre land.

Gjennom årene har vi utviklet egne styrker og verdier som bedrift. Våre verdier er godt forplantede i bedriften og gjennomsyrer alt vi gjør.

  • Bærekraftighet
  • Forpliktelse
  • Kvalitet

Vårt slagord We can handle it viser til vår kjernevirksomhet. Som Nordens ledende leverandør av produkt- og emballasjeløsninger leverer vi kvalitet og kunnskap i hver enkelt prosess. Med lang erfaring i materialhåndtering innen industri, har vi høy kompetanse og leverer alt fra enkle til svært avanserte produkt- og emballasjeløsninger. Gjennom et nært samarbeid med våre kunder leverer vi kvalitet på hvert nivå. Nøyaktig gjennomgang av prosessen, materialhåndtering og lasting, gjør at vi finner frem til den løsningen som passer kundens formål best.

Accon leverer:

  • Kvalitet
  • Erfaring
  • Kunnskap
  • Optimal transport og sikre leveranser
  • Fleksibel organisasjon
  • Bredt produktsortiment
  • Kundetilpassede pakkeløsninger

Å velge den riktige løsningen for din bedrift kan være avgjørende for optimal drift. Vi tilbyr mange ulike løsninger, les mer om våre produkter under Produkter. Er fokus er på kostnader, miljø, arbeidskraft, hygiene eller sikkerhet - vi i Accon AS her for å dele vår kompetanse og erfaring. Kontakt oss så vi sammen kan vi finne en bærekraftig løsning for din bedrift. 

 We can handle it!

 

Vi gjør oppmerksom på at Accon eier bruksretten til alle bilder som presenteres på hjemmesiden og i våre materialer. 

Kvalitet og miljø

Vi tilbyr miljøvennlige og bærekraftige emballasjeløsninger, og streber etter å gi våre kunder en høy servicegrad.

Les mer

Sponsorvirksomhet

Accon ønsker å gi noe tilbake til nærmiljøet. Derfor ønsker vi i Accon å støtte sport/fritidsaktiviteter og humanitære formål.

Les mer

GDPR

Vårt mål er å verne om dine personlige opplysninger ved å håndtere dem med respekt og profesjonalitet. Vi ønsker å være åpne i måten vi behandler dine personlige opplysninger på.

Les mer